Mrežne verzije Multisoftovih programa za škole

Rate this item
(0 votes)
 

Popis svih programa i namena (po predmetima)

Multisoftovi programi imaju i svoje višekorisničke verzije, pri čijoj kupovini (verzije za 8, 16, 20 ili 30 korisnika) škole štede do 77% novca!

Cena za 8 licenci = pojedinačna cena * 3
Cena za 16 licenci = pojedinačna cena * 5
Cena za 20 licenci = pojedinačna cena * 6
Cena za 30 licenci = pojedinačna cena * 7


Naši programi u kombinaciji sa folijama pokrivaju skoro sve predmete u osnovnim i srednjim školama. U meniju sa leve strane možete za svaki disk pročitati priču, pogledati galeriju ilustracija, filmove, recenzije, duži tekst o Multisoftu i svakom disku (preko 50 A4 stranice) možete preuzeti ovde, a sve pojedinačnene i mrežne cene pogledajte ovde. Mislimo da ne treba napominjati da za naručivanje svih naših proizvoda možete iskoristiti i našu on-line prodavnicu.

Nabavka i korišćenje multimedijalnih programa

Bez obzira da li škole imaju računarski kabinet i/ili računare koji se nаlaze dislocirani u više učionica ili nastavničkih kancelarija, Multisoft im nudi kupovinu školskih verzija programa koji u sebi nose mogućnost registracije i korišćenja istih na 8-16 različitih računara. Školska licenca podrazumeva dozvolu koju Multisoft daje školama za instaliranje svojih programa na bilo kojih 8-30 računara u školi (od svih 30 u računarskoj učionici do 30 različitih kancelarija). Po istom principu i predmetnim nastavnicima je dozvoljeno da slobodno instaliraju, registruju i radi pripreme za časove, koriste naše programe u svojim domovima. Tako je cena najskupljeg Ce De Bukvara umesto 1070 dinara po računaru manja od 250 dinara, a drugih programa još 2 puta niža.

Instalacija i registracija programa (nekoliko načina)

Ovaj deo teksta je namenjen profesorima informatike koji će verovatno pomoći svojim kolegama kod registracije i prvog startovanja programa. A ovo su svi načini korišćenja multimedijalnih programa u računarskim učionicama:

1. samo jednom se ubaci u CD-ROM na serveru u učionici
- koriste ga i server i svi klijenti povezani u mreži
- ne zahteva prostor na hard disku

2. samo jednom se kopira na hard disk na serveru u učionici
- koriste ga i server i svi klijenti povezani u mreži
- zauzima samo prostor na hard disku servera

3. škola napravi 8-30 rezervnih kopija CD-ROM-a koje se ubacuju u svaki
školski računar (bez obzira da li su u mreži)
- svaki klijent ga koristi odvojeno, s tim što CD-ROM mora da bude u CD-ROM drajvu
- ne zahteva prostor na hard diskovima

4. program se kopira na hard diskove svih računara (bez obzira da li su u mreži)
-
svaki klijent ga koristi odvojeno, bez obzira da li ima ubačen CD
- zauzima prostor na svakom hard disku svakog klijenta

Nakon potpisivanja ugovora o kupovini i korišćenju školskih višekorisničkih verzija programa, Multisoft školi šalje iste i to tako podešene da se putem Interneta mogu registrovati na 30 računara i da se mogu kopirati i na hard diskove (što obične verzije programa, koje se nabavljaju u knjižarama, ne mogu).

Kompletna priča o svim diskovima (pdf dokument na 50 stranica)

Za sve naše diskove imamo preporuke, pohvale, dobre kritike.

Ministarstvo Prosvete o Ce De Bukvaru

Ministarstva Nauke o Ce De Bukvaru

Read 9678 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige 1998. - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije 2006.

Preporučeni tekstovi

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • Dodatni popust !!!
  Dodatni popust !!!

  Za kupovinu:

  1x više pojedinačnih diskova (CD-ROM ili DVD) u kompletu

  2x više programa na jednom DVD pakovanju - "Multipak"

  3x putem direktnog download-a (preuzimanja) više programa

  dobijate NAJNIŽE CENE! Pogledajte ih (najveće popuste smo dodatno označili):

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

 • Najbolji na Didacti u Hanoveru
  Najbolji na Didacti u Hanoveru

  My Book Machine Editor je proglašen za najbolji obrazovni alat na najvećem evropskom sajmu obrazovanja, Didacta 2015 u Hanoveru, Nemačka.

  Rečenica kojom je žiri završio obrazoloženje glasi: "Žiri čestita MyBookMachine timu na osvajanju nagrade Digita 2015 kao NAJBOLJI OBRAZOVNI ALAT i programu želi veoma veliku distribuciju i upotrebu, baš takvu kakvu zaslužuje!". Celo obrazloženje pročitajte u nastavku teksta.

 • Intelova preporuka za MBM
  Intelova preporuka za MBM

  My Book Machine Editor je postao sastavni deo Intelove IER (Intel Educational Resources) aplikacije za Nemačku u 2015/2016. Ovo je velika pohvala za naš program koji se našao među 7 (sedam) najboljih obrazovnih programa u Nemačkoj. Da napomenemo još i da trenutno radimo i novu verziju još jednog programa (Master Tool) koji se nalazi u ovoj maloj grupi preporučenih programa.