BESPLATNO preuzmite ZEMLJU (veliku geografsku enciklopediju) Featured

Rate this item
(0 votes)

Danas, na Dan planete Zemlje, omogućavamo BESPLATNO preuzimanje i korišćenje velike geografske multimedijalne enciklopedije ZEMLJA, čija je prva verzija prvi put objavljena na današnji dan, tačno pre 20 godina. Program ZEMLJA možete bez ikakve kontrole i plaćanja koristiti narednih 10 dana.

 • 3000 stranica teksta
 • 2500 tema
 • 5500 fotografija i ilustracija
 • 300 interaktivnih mapa
 • 200 zastava
 • 190 himni
 • 110 etnomuzičkih zapisa
 • 50 minuta filma
 • Kviz sa 700 pitanja

Ne morate se registrovati niti unositi bilo kakve podatke! Ako imate Windows računar nakon ova tri koraka ćete videti zašto smo dobili godišnju nagradu Srpsko-geografskog društva i zašto je Zemlja 2000 proglašena za najbolji multimedijalni program svih vremena:

1x Preuzmite (downloadujte) specijalnu verziju program koji se nalazi u jednoj datoteci (OVO RADITE ISLJUČIVO NA WINDOWS RAČUNARU, NE PREKO TELEFONA)

preuzmi

2x razipujte (raspakujte) datoteku u folderu po vlastitom izboru

3x iz raspakovanog foldera "Zemlja2020" pozovite program "START"

Program nema nikakvu instalaciju

Ovim smo godinama zadovoljavali probirljive korisnike koji nisu želeli nikakvu instalaciju, već da se program automatski startuje samim ubacivanjem CD-ROM-a u računar (što i dalje funkcioniše).

S obzirom na različite verzije i različita podešavanja Windowsa, danas je moguće da nečiji Windows ne dozvoljava bilo kakav upis u svojim registrima, pa se zato mogu pojaviti i neke poteškoće, ali koje opet možete otkoloniti za par minuta:

Ako Vam Windows ne dozvoljava startovanje programa

* moguće je da će vam Windows u cilju zaštite samo nakon prvog strartovanja programa još jednom tražiti da potvrdite da li želite da pokrenete program (po otvaranja prozora kao na slici ispod). U tom slučaju, na ekranu sličnom kao što je donja ilustracija, prvo kliknite na "More Info" (u gornjem levom uglu) a zatim i na "Run anyway" (dole desno)

Ako ne vidite ćirilicu na ekranima

* Ukoliko primetite da na bilo kom ekranu ovog programa neka od slova nisu ćirilična, to znači da je Windows Vašeg računara zabranio našem programu instaliranje ćirilična slova. Onda ćete to Vi morati uraditi ručno:

 1. U folderu sa našim programom otvorite folder "fontovi"
 2. Zatim označite (selektujte) sve fajlove iz foldera
 3. Na kraju desnim klikom miša otvorite padajući meni
 4. i izaberite opciju Install (ilustracija ipod)

 

 

Read 76 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige 1998. - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije 2006.

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)