fbpx

Multisoft za obrazovanje u XXI veku

U više od četvrt veka postojanja, dve decenije smo izdvojili borbi za modernizaciju obrazovanja. Napravili smo preko 100 obrazovnih multimedijalnih programa i nastavnih sredstava namenjenih deci, učenicima, nastavnicima i IT profesionalcima. Njihov kvalitet je dokazan nagradama i priznanjima. Čak i u svetu!

Najbolji na Didacti u Hanoveru Featured

Rate this item
(1 Vote)

My Book Machine Editor je proglašen za najbolji obrazovni alat na najvećem evropskom sajmu obrazovanja, Didacta 2015 u Hanoveru, Nemačka.

Rečenica kojom je žiri završio obrazoloženje glasi: "Žiri čestita MyBookMachine timu na osvajanju nagrade Digita 2015 kao NAJBOLJI OBRAZOVNI ALAT i programu želi veoma veliku distribuciju i upotrebu, baš takvu kakvu zaslužuje!". Celo obrazloženje pročitajte u nastavku teksta.

"Članovi žirija su zadovoljni što imaju mogućnost da programu "MyBookMachine" daju nagradu i proglase ga kao važan gradivni blok u digitalnim školama. Ovaj alat omogućava stvaranje multimedijalnih interaktivnih sadržaja koji mogu biti jak impuls u obrazovanju, jer u procesu stvaranja knjiga (sadržaja) mogu učestvovati svi uzrasti bez nekog velikog informatičkog i tejničkog poznavanja materije.

Čak su i učenici nižih razreda osnovnih škola sposobni da koriste ovaj veoma "prijateljski nastrojen alat ka korisnicima" (user-friendly) u kreiranju i prezentiranju sadržaja.

U programu već pripremljeni šabloni omogućavaju kombinovanje teksta, ilustracija, audio i video zapisa, linkova i drugih ugrađenih inteakcija. Kako ovaj autorski sistem poseduje sve alate u sebi, korisnik u svakom trenutku proizvodnje sadržaja vidi i finalni izgled i kvalitet publikacije. Iz pedagoških razloga, publlikacije mogu biti otvorenog i zatvorenog karaktera. Nekima je autor dozvolio i prepravku od strane korisnika, a drugima je ograničio bilo kakav prostup određivanjem lozinki. A opet u zavisnosti od slobode učenika da pregledaju sve sadržaje na Internetu ili ne, ove publikacije se mogu čuvati na specijalno posvećenim serverima ili na otvorenim serverima kao što je Google Drive.

Kvalitet samih izlaznih proizvoda, bilo da su to prezentacije projekata, multimedijalni dnevnik sa putovanja, kuvar ili portfolio, samo zavisi od računarske pismenosti kreatora. Program takođe na kvalitetan način uspeva da zaštiti autorska prava.

Žiri čestita "MyBookMachine" timu na osvajanju nagrade Digita 2015 kao NAJBOLJI OBRAZOVNI ALAT i programu želi veoma veliku distribuciju i upotrebu, baš takvu kakvu zaslužuje!"

Kompletan tekst i izveštaj sa sajma pročitajte na našem sajtu MyBookMachine.rs

Read 3860 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)