Print this page

Erasmus Seal za MBM, Beč 2014

Rate this item
(1 Vote)

Evropsko Društvo za Edukaciju i Komunikaciju je MBM projektu dodelilo The Erasmus EuroMedia Pečat Kvaliteta za „izvanrednu proizvodnju medija koja doprinose razvoju pozitivnih vrednosti evropskog društva“.

Evropsko društvo za obrazovanje i komunikaciju (The European Society for Education and Communication - ESEC) i Nagrade Euromedia (The EuroMedia Awards) pozdravljaju proizvodnju medija koja promovišu evropsko društvo i evropske vrednosti.

Od 1995. godine Erasmus EuroMedia nagrađuje izvanredne medijske produkcije koje doprinose razvoju evropskog društva i sistema vrednosti. Jer mediji mogu da premoste jaz i neguje uzajamno razumevanje zajedničke Evrope.

Promovisanje izuzetnosti u Evropi

Ceremonija dodele nagrade održana je u Kongresnoj dvorani (Kongresssaal) austrijskog saveznog kancelara. U prostoriji gde se stvarala istorija, gde se tokom Bečkog kongresa 1814/15 obnavljala Evropa. U toj sali su se ponovo promovisale evropske vrednosti i stvorile mogućnosti susreta različitih projekata i dokumenata koji opisuju i ponovno pišu evropski identitet. U toj prostoriji pročitano je i ime naše firme i našeg proizvoda, jer je naš softver nominovan za nagradu EuroMedia. Nismo dobili prvu nagradu, ali s obzirom da je MBM proizvod koji ispunjavaju visoke standarde ESeC žirija i sama nominacija je potvrda kvaliteta. Zato ovaj EuroMedia Pečat etiketira naš proizvod kao sertifikovani proizvod od strane stručnjaka.

Voše o ovoj temi pročitajte na našem specijalizovanom sajtu.

 

Read 1646 times