Print this page

Nakon 6 miliona pregleda brojimo ponovo od nule

Rate this item
(0 votes)

Poslednju verziju sajta multisoft.co.rs smo napravili pre 7 godina, a pre njega još nebrojeno njih (sa domenom .yu). Danas smo opet pustili novi sajt, novo okruženje i novi domen -> sve smo sada postavili na multisoft.rs i njegove poddomene. A što se tiče statistike, ponovo krećemo od nule.

Pretposlednjim sajtom morali smo da obrišemo sve brojače koji su pokazali da je pročitano skoro 4.000.000 naših Internet stranica.

Pre 7 godina napisali smo sledeće:

"Nakon 3,889,813 ponovo od nule

Zbog promene adrese domena, totalno nove (pete) verzije sajta i velike količine podataka, molimo Vas da nam, ako pronađete greške, ne zamerite. Sajt nakon skoro 4 miliona posetilaca kreće od nule.

Ovo je peta verzija sajta. I kako se godinama usavršavamo i pravimo sve bolje programe, mislimo da ćete i sa sajtom biti zadovoljniji. I molimo sve dobronamerne korisnike da nam se jave u slučaju greške ili nemogućnosti preuzimanja pojedinih uputstava, zakrpa ili cenovnika. U početku će sigurno biti i takvih propusta, ali dozvolite nam da grešimo još nekoliko dana.

Takođe se izvinjavamo i svim starim registrovanim korisnicima sajta što će morati ponovo da se registruju. Ali toliko se nagomilalo adresa sa .yu domena, da zaista ne bi imalo smisla držati ih u arhivi. Pogotovo što je veliki broj korisnika promenio i provajdera.

Puno Vas pozdravlja,

Multisoft Internet Team"

Danas još jednom moramo da napišemo:

Ovo je statistika našeg sajta na dan 12.2.2016:

Članovi : 6781
Sadržaj : 412
Broj pregleda članka : 2265544

Što znači da su do sada naše stranice korisnici otvarali preko 6 miliona puta. Međutim, brojanje korisnika nije važno ako će vama ovaj sajt biti komforniji za rad i pronalaženje interesantnih stvari. 

 

Read 1496 times