fbpx

Kupovina, prodaja, podrška itd.

odgovori na sva pitanja koja bi mogli da postavite u vezi korišćenja, nabavke, plaćanja ili prodaje svih naših proizvoda naći ćete ovde

Podrška

Ako imate problema u radu sa Multisoftovim programima, pre nego što pozovete našu podršku, molimo Vas da pažljivo proučite tekstove koji su dostupni u ovoj sekciji. Tu su obrađena pitanja računarskih konfiguracija, registracija, operativnih sistema, ili pak neka specifična pitanja vezana za rad pojedinačnih proizvoda.

S obzirom da tekstove dopunjujemo novim pitanjima, najverovatnije je da ćete sve odgovore na Vaša pitanja pronaći na ovim stranicama..

Children categories

Pitanja i odgovori u vezi korišćenja programa

Pokušavajući da pomognemo našim korisnicima da korišćenjem naših programa ne dobijaju neke nepoznete sistemske greške dajemo Vam nekoliko saveta kako da ih otklonite.

Najvažnije od svega je da je Multisoft sve svoje programe probao na više računara i na više načina instalirane Windows (95, 98, 98 SE, 2000, ME, NT, XP Home i Professional, Vista, sve Windows 8, 8.1 i Windows 10 32-bitne i 64-bitne) operativne sisteme, i zaključili smo da svi naši diskovi rade bez greške na svim dobro instaliranim operativnim sistemima. Sa svim Servis Pack-ovima i obe verzije file system-a (FAT i NTFS). Obratite ipak pažnju da starije verzije programa (naprimer urađene 2003. godine) ne mogu raditi na nekoliko godina mlađim operativnim sistemima. Poslednje verzije programa za 64-bitne verzije Windows 8 urađene su i objavljene tokom 2015. godine. Greške se verovatno javljaju naknadnim instaliranjem drugih programa ili nekim neobičnim podešavanjima samog Windows-a. Stoga Multisoft, s jedne strane ne može da prihvati da naši programi ne rade na klasičnom Windows OS, a s druge strane pokušaćemo da Vam pomognemo da ga dodatno podesite ne bi li Vam naši programi pouzdano radili.

View items...
Uputstva, prospekti i pomoćni programi

Uputstva, prospekti i pomoćni programi

U ovoj sekciji možete pronaći sva uputstva, prospekte, kao i demonstracione verzije naših programa

View items...

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)