fbpx

Tehnička podrška i garancija

Rate this item
(1 Vote)

Većina naših proizvoda sadrže period za telefonsku ili Internet podršku koja će Vam pomoći u svim problemima sa kojima se susretnete prilikom instaliranja i podešavanja Multisoftovih programa. Šta više, podrška je besplatna (ne uključuje uspostavljanje standardne Internet konekcije, rad na Internetu i troškove telefoniranja). Ali zapamtite, vaša telefonska ili Internet podrška je vremenski ograničena i počinje od dana kada uspostavite prvi kontakt sa Multisoftom, (kontakt prilikom registracije programa se ne računa). Zbog toga smo Vam omogućili i neke alternativne načine pristupanja odgovarajućim informacijama apsolutno besplatno - zato se potrudite da prvo konsultujete njih.

 

Ako imate pitanje ili problem

1. Help u samom programu
Ugrađene funkcije u svakom Multisoftovom programu imaju odgovore na najčešća pitanja korisnika. Za prikazivanje odgovora po ulasku u odgovarajući prozor pritisnite taster F1 (ili levim tasterom miša izaberite opciju Pomoć). U programima koje koristite naši najmlađi korisnici objašnjenje za svaki objekat dobićete klikom na desno dugme miša

2. Korisničko uputstvo
Korisničko uputstvo se nalazi u datotekama procitaj.me, procitaj.txt ili procitaj.doc. Ono će Vas upoznati sa svim osnovnim i dodatnim opcijama u programu, kao i sa potencijalnim problemima u radu.

3. Tehnička podrška on-line na www.multisoft.co.rs
Multisoftov WWW sajt je lak za pretraživanje i besplatan. Na njemu se nalaze stotine odgovora na tehnička pitanja.

4. Tehnička podrška putem telefona i/ili Interneta
Ako još niste našli odgovor na Vaše pitanje, počinjete period besplatne Multisoftove tehničke podrške u trajanju od 60 dana. Dan kada prvi put kontaktirate Multisoft telefonom ili Internetom je ujedno i prvi dan Vašeg perioda besplatne tehničke podrške.

Pre poziva Tehničke podrške Multisofta telefonom proverite da li ste pripremili sledeće:

- Uključiti računar i pripremiti za upotrebu.
- Vaše jedinstvene serijske i identifikacioni brojeve (svaki disk ima druge brojeve)
Zapišite Vaše identifikacione i registracione brojeve u prostor na zadnjoj strani prednjeg omota jer će Vam, uz serijski broj sa unutrašnje strane omota, biti potrebni prilikom svake identifikacije kod Multisoftove tehničke podrške.

Ukoliko ste naš registrovani korisnik na sajtu, tj. imate otvorenu besplatnu članarinu na Internetu i mi na taj način možemo da Vas identifikujemo, tada nemate ograničenje u tehničkoj podršci.

Garancije, prava i odgovornosti

Mislimo da ste pre instalacije pročitali sve obaveze i odgovornosti koje morate prihvatiti da bi mogli da koristite program...

OGRANIČENA GARANCIJA
Multisoft garantuje:

(a) da će SOFTVERSKI PROIZVOD raditi u skladu sa navedenim u priloženim materijalima, u razdoblju od 90 (devedeset) dana od dana prijema i
(b) da će bilo koja usluga podrške koju pruža Multisoft odgovarati onome što je navedeno u propratnim pisanim materijalima koje je izdao Multisoft, kao i da će Multisoftovi inženjeri za podršku uložiti trud koji se u trgovačkom smislu smatra razumnim kako bi rešili bilo koji problem.

PRAVA KUPCA
Isključiva odgovornost Multisofta i njegovih dobavljača, kao i Vaše isključivo pravno sredstvo biće, prema Multisoftovom nahođenju:
(a) vraćanje uplaćenog izosa, ako je takvog bilo ili
(b) vraćanje, odnosno zamena SOFTVERSKOG PROIZVODA koje ne zadovoljava Multisoftovu ograničenu garanciju ukoliko je isti vraćen Multisoftu zajedno sa primerkom Vašeg računa. Ova garancija ne važi u slučaju da je greška na SOFTVERSKOM PROIZVODU nastala kao posledica nesreće, zloupotrebe ili nepravilne upotrebe. Garancija za zamenjeni SOFTVERSKI PROIZVOD važiće do isteka izvornog garantnog razdoblja ili u razdobljuod 30 (trideset) dana, koje god od navedenih razdoblja je duže. Van Srbije i Crne Gore nijedno od navedenih sredstava ili usluga podrške proizvoda koje pruža Multisoft, nisu dostupni bez dokaza o kupovini od ovlašćenog međunarodnog izvora.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
Do najveće moguće mere dopuštene važećim pravom, Multisoft i njegovi dobavljači ni u kom slučaju neće biti odgovorni za bilo kakvu posebnu, slučajnu, posrednu ili posledičnu štetu (uključujući ali ne ograničavajući se na štetu zbog izgubljene dobiti, prekida poslovanja, gubitka poslovne informacije ili bilo kojeg drugog novčanog gubitka) koja može nastati kao posledica upotrebe ili nemogućnosti upotrebe SOFTVERSKOG PROIZVODA ili pružanja odnosno nepružanja podrške proizvodu, pa i u slučaju da je Multisoft bio obavešten o mogućem nastanku takve štete. U svakom slučaju, ukupna Multisoftova odgovornost ne može biti veća od iznosa kojeg ste Vi platili za SOFTVERSKI PROIZVOD. Ukoliko ste, međutim, zaključili sa Multisoftom ugovor o pružanju usluga podrške, Multisoftova celokupna odgovornost povodom usluga podrške proizvodu biće određena tim ugovorom.

NAPOMENA: Prilikom kontakta obavezno naznačite serijski broj (unutrašnja strana omota) i
identifikacioni broj (dobija se na ekranu prvim startovanjem programa).

Read 1384 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)