fbpx

Sveznanje (pitanja)

Rate this item
(0 votes)

Sve nejasnoće i svi problemi koje su imali korisnici naših programa iz edicije "Sveznanje"

Rok muzika

1. DEŠAVA MI SE DA KLIKOM NA INTERNET LINK U PROGRAMU, MOJ RAČUNAR NE OTVARA INTERNET BROWSER PA MI ONDA NE DA, NARAVNO, NI PESMU ILI ALBUM NA YOUTUBE-U. IMAM ROK MUZIKU 2012. ŠTA DA RADIM?

Ovaj problem se dešava kod 1% korisnika i nama za sada i dalje nije jasno šta je uzrok. Različiti korisnici koriste različite browsere (neki Internet Explorer, drugi Mozzila Firefox, treći Chrome itd). Takođe su im različito i podešeni default browseri. Ako vam program ne otvara automatski pozvani link iz programa, probajte da otvorite neki drugi browser i da njega postavite kao default. Tako će linkovi raditi. A dešava se i da ponovnim vraćanjem default postavke na stari browser sve kasnije bude u redu. 

Read 2001 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)