Print this page

ONLINE plaćanje i preuzimanje (download) programa Featured

Rate this item
(1 Vote)

Preuzimanje download programa

Pay Pal nalog    Visa platna kartica     Master Card platna kartica     American Express platna kartica    Diners Club platna kartica

Naše programe uvek možete kopirati sa Interneta, a onda kupiti licencu za njihovo "otključavanje". Plaćanje na Internetu obavljate platnom karticom ili PayPal nalogom. Ovde je kompletno objašnjenje...

Elektronsko plaćanje na Internetu 

(kreditnim karticama Visa, Master Card, American Express, Diners Club, JCB, preko vašeg Pay Pal naloga, čekom) u bilo kojoj konvertibilnoj valuti.

(maksimalno vreme od uplate do početka korišćenja programa je 60 sekundi)

 • kliknete na cenu za preuzimanje (download) i on-line plaćanje.
 • popunite nalog (sva polja označena zvezdicom - vaše ime i adresu, e-mail i podatke sa platne kartice) i
 • nakon 30 sekundi u vaše poštansko sanduče stižu 2 maila: 
  u jednom je kopija računa, 
  a u drugom vaš serijskim broj (lecense key) koji će vam otključati naš program

zaštitu transakcija obezbeđuju američke i nemačke banke pa su zato formulari za plaćanje i tekstovi u e-mailovima na nekom od većih svetskih jezika (vi sami birate jezik, a engleski jezik je podrazumevani)

* Kada plaćate platnom karticom, bitno je da imate dovoljno para na računu. U bilo kojoj valuti ili u dinarima. Kada potvrdite transakciju klikom na dugme Buy Now (donja ilustracija), vaša banka će za vas uraditi transakciju.

placanje online

* Ova ponuda ne važi za instaliranje mrežnih verzija u školskim kabinetima.
* veličina zipovanih datoteka za preuzimanje je data u 5. koloni cenovnika.

Uplata na naš bankovni račun direktno u pošti ili banci 

(vreme od uplate do početka korišćenja programa je oko 24 sata)

 • pošaljite nam mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa zahtevom za kupovinu određenih naslova. U zahtevu nam navedite i vaš telefon radi dodatne identifikacije.
 • mi ćemo vam poslati profakturu
 • izvršite uplatu u banci (pošaljite nam i mail da ste izvršili uplatu, sa spiskom i cenom programa koje kupujete - naročito važno tokom rasprodaja kada su cene svih programa identične ili približne)
 • kada se vaša uplata pojavi na našem računu (najmanje dan kasnije), mi vam e-mailom šaljemo serijski broj

Razlika između programa na medijima (disk ili USB memorija) od verzija za preuzimanje - preuzimanje je jeftinije i ništa više

 • Funkcionalno se ne razlikuju!

 • Download (preuzimanje) verzije se mogu kopirati na bilo koji medij!

 • Programi na medijima su skuplji za cenu snimanja i pakovanja programa

Šta je potrebno za preuzimanje programa

pogledajte film u dnu teksta koji objašnjava kompletnu preuzimanje i kupovinu peko Interneta

 • Idite na odgovarajuću stranicu programa koji želite da "skinete" i sledite uputstva 
  Linkove na stranice za preuzimanje obrazovnih programa imate i u dnu ove stranice. Izaberite link i onda sledite uputstva za preuzimanje i plaćanje. (UPUTSTVO ZA PREUZIMANJE, RASPAKIVANJE I REGISTRACIJU kompletnih multimedijalnih programa)
 • Uplatite odgovarajući iznos
  - ONLINE Plaćanje smo omogućili posredstvom inostranih bezbednih Internet sistema za plaćanje tako da su cene date u evrima. 
  - Dinarski možete da platite samo uplatom na žiro račun, ali će to dosta duže trajati. Pre toga nas morate kontaktirati da bi vam dali instrukcije za plaćanje. Na osnovu predračuna na naš žiro račun uplatite odgovarajući iznos (ne zaboravite da u pozivu na broj unesete broj Vaše narudžbine!)
 • Sačekajte da se uplata obradi
  - Uplata korišćenjem platne kartice ili PayPal naloga će se obraditi za 30-60 sekundi.
  - Uplata na naš žiro račun će se obraditi za oko 24 časa. Ako želite da ubrzate proces, pošaljete nam mail sa dokazom o uplati (ako je to tokom našeg radnog vremena, program čete na svom računaru imati za par sati), a ako to i ne uradite, Multisoft će Vam poslati instrukcije za preuzimanje i registraciju čim dobije potvrdu o uplati
 • U Vaše elektronsko poštansko sanduče će stići obaveštenje o prijemu novca i uputstva za preuzimanje programa
  Odmah nakon uplate platnom karticom dobićete serijski broj (na ekranu i u e-mailu)
  Multisoft Vam na Vaš mail (koji ste prijavili prilikom otvaranja naloga na sajtu) šalje uputstvo (linkove) za preuzimanje i serijske brojeve programa koje ste uplatili (a koje ćete koristiti kod registracije)
 • Ako do sada niste uradili, ne zaboravite da preuzmete program 
  (UPUTSTVO ZA PREUZIMANJE, RASPAKIVANJE I REGISTRACIJU kompletnih multimedijalnih programa)
 • Startujete program
  Čim primite, zbog bržeg prenosa zapakovane, programe, "razzipujete" ih u folder po izboru (ne morate da ih "režete" na kompakt disk), u korenom folderu pronađete startni program (spisak svih programa je dat u poslednjoj koloni tabele u dnu ovog teksta) koji će Vam nakon prvog startovanja pomoći da se registrujete (autorizujete), napraviti sve prečice i menije, a zatim čete ih neograničeno koristiti kao autorizovani koriscnici

Read 63044 times