Print this page

Moj prvi nemački rečnik - Mein Erstes Serbisches Wörterbuch

Rate this item
(0 votes)
nemacki dict 160

Moj prvi nemački rečnik se najvećim delom zasniva na proverenom programskom kodu Ce De Bukvara, tako da, što se grafičkog dizajna i upravljačkog interfejsa tiče, postoji velika sličnost između ova dva programa. Sadržaj je sasvim izmenjen, sve opcije su redizajnirane i popunjene novim materijalom. Sadržaj je podeljen na 42, tematski različite, lekcije koje obrađuju teme i situacije iz svakodnevnog života.

 • Apsolutno dvosmerni rečnici
 • 1500 reči
 • 42 tematske celine
 • 4000 zvučnih zapisa
 • 1600 ilustracija
 • Učenje azbuke, abecede i alfabeta
 • vežba pisanja
 • igrice

 

Cene

- Disk 879 din - Download 6.90 € (kartice i PayPal) 879 din (na račun) - SVI POPUSTI ! Školska verzija Školski kompleti 

O programu

n1

Na samom početku programa dete bira jezik na kome će slušati komentare, a zatim zbog specifičnosti srpskog jezika bira i rod. Napominjemo da deca u radu sa našim programima uvek imaju zvučnu podršku, tako da je potrebno jako malo angažovanja odraslih, čak i ako su deca potpuni početnici u radu sa računarom.

n3

Osnovni meni detetu daje izbor: učenje reči po temama, po abecednom redu (oba jezika), kroz igru - slagalice ili putem vežbe pisanja. Reči su po pripadnosti podeljene u 42 teme. Kod pravljenja tema strogo smo pazili da to budu oblasti koje su bliske deci.
n4

Deci je data mogućnost vežbe pisanja ili igre u okviru samo jedne, određene teme. Ukoliko vaše dete izabere vežbu pisanja, biće u mogućnosti da proveri svoje poznavanje ćirilice i latinice (u srpskim rečnicima) i, naravno, engleskog i nemačkog jezika.

n5

U želji da kod dece razvijamo takmičarski duh, u vežbama pisanja data je mogućnost merenja vremena koje je detetu potrebno da reši zadatke.

Najnoviji program edicije Za decu užičke firme Multisoft predstavlja neku vrstu logične nadogradnje Ce De Bukvara, jednog od najuspešnijih multimedijalnih projekata na domaćem tržištu...
...veliki sveukupni kvalitet programa... - Svet kompjutera
...visoka ocena koja pripada ovom CD-u... - PC-Press

Additional Info

 • Izvod iz recenzije:

   

  Služeći se oprobanim receptom, užički studio Multisoft nedavno je objavio još jedan multimedijalni rečnik koji je zasnovan na programskom kodu popularnog CD Bukvara (SK 11/1998). Kao i Moj prvi engleski rečnik (SK 2/2001), ovaj program je namenjen deci mlađeg uzrasta, pre svega osnovcima koji tek počinju da prate nastavu iz nemačkog jezika.

  Budući da pripada ediciji Sveznanje, Moj prvi nemački rečnik je tehnički dobro uređen program koji se odlikuje intuitivnim korisničkim interfejsom zasnovanim na grafičkim simbolima i bogatoj zvučnoj podlozi koja uključuje naraciju, muziku i specijalne efekte. Sadržaj je osvežen redizajniranim opcijama i novim materijalom grupisanim u četrdesetak tematskih celina koje obrađuju teme i situacije iz svakodnevnog života. U svakoj lekciji se nalazi spisak reči koje su u vezi s odabranom temom, a svaka reč je ilustrovana crtežom i primerom pravilnog izgovora. Ostale opcije obuhvataju srpsko-nemački i nemačko-srpski rečnik sa 1500 reči, modul za vežbanje pisanja u kojem je moguće postaviti i vremensko ograničenje i komplet interaktivnih igara koje su priključene odgovarajućim lekcijama.

  Osim relativno bogatog rečnika, Moj prvi nemački rečnik sadrži i oko 4000 zvučnih odlomaka i 1600 ilustrativnih crteža. Zahvaljujući jednostavnom upravljačkom sistemu, brojnim uputstvima naratora i opciji za pomoć u radu, dete će se programom lako služiti i bez pomoći roditelja.

  Svet kompjutera

Read 3264 times