Većina programa ima i školske verzije

S obzirom da se radi o obrazovnim programima, skoro svi naši programi imaju i specijalizovane školske/mrežne verzije, a apsolutno svi imaju i svoje školske (s popustom) cene

Prodaja i cene za škole

Iskoristite nove računarske kabinete na pravi način! Svim školama koje su dobile savremene digitalne kabinete ili prenosni računar i video projektor nudimo specijalnu ponudu kompletne Multisoftove edicije za đake. Uz njih ćete unaprediti rad i iskoristiti sve prednosti novih digitalnih učionica. I što je takođe važno, po dosta nižoj ceni nego što su odgovarajući ili čak identični proizvodi na svetskom tržištu. Kako nemaju instalacije, programe ćete moći da implementirate u nastavi za nekoliko minuta.

Iskoristite nove računarske kabinete na pravi način!

Svim školama koje su dobile savremene digitalne kabinete ili prenosni računar i video projektor nudimo specijalnu ponudu kompletne edicije "Multisoft za đake" u kojoj se nalazi 41 program!

Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)

Multisoft od 2008. godine proizvodi ili uvozi i hardver potreban za obrazovne ustanove. On će Vam sa jedne strane dosta pomoći u osavremenjavanju nastave, a sa druge strane višestruko smanjiti budžet istog osavremenjavanja. Za sada se to odnosi na prenosne IT komplete (sa uštedom u brzini, komforu i ceni), a od septembra još dodatne hardverske komponente. Pogledajte priče o njima u meniju sa leve strane. Ali opet uz saznanje da je čak i hardver jeftiniji za škole!

Multisoft ima brojne programe koje možete koristiti u nastavi: Kreator Folija, hiljade digitalnih folija, programi za kontrolu rada učenika u računarskim učionicama, brojne multimedijalne igrice za niže razrede i enciklopedije za više razrede osnovne i srednje škole. Kako se oni i drugi svetski programi koriste u nastavi možete pogledati u našim tekstovima i interaktivnom i sada besplatnom seminaru na Internetu. Pored njih u pripremi su naredni programi:

Za potrebe kontrole rada učenika pa čak osiguravanja kvalitetnog i sigurnog rada na svim računarima u obrazovnim ustanovama nudimo Vam programe Hard Disk Šerif, Desktop Manager, EyeSpeak ENGLISH, FastViewer. Iz meseca u mesec će ih biti sve više.

O svakom programu pojedinačno možete pročitati izborom odgovarajućeg programa sa leve strane, a ovde ćemo Vam dati samo primere umanjenih cena za obrazovne ustanove. Kompletne cenovnike u pdf formatu možete preuzeti ovde.

 

Popis svih programa i namena (po predmetima)

Multisoftovi programi imaju i svoje višekorisničke verzije, pri čijoj kupovini (verzije za 8, 16, 20 ili 30 korisnika) škole štede do 77% novca!

Cena za 8 licenci = pojedinačna cena * 3
Cena za 16 licenci = pojedinačna cena * 5
Cena za 20 licenci = pojedinačna cena * 6
Cena za 30 licenci = pojedinačna cena * 7

Iskoristite već postojećih 10.000 zadataka iz matematike, gramatike i sveta oko nas za niže rezrede osnovne škole i za par trenutaka napravite test koji će učenici raditi u računarskoj učionici. Ni vama, a ni đaima ne treba računarsko iskustvo!

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige 1998. - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije 2006.

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • Dodatni popust !!!
  Dodatni popust !!!

  Za kupovinu:

  1x više pojedinačnih diskova (CD-ROM ili DVD) u kompletu

  2x više programa na jednom DVD pakovanju - "Multipak"

  3x putem direktnog download-a (preuzimanja) više programa

  dobijate NAJNIŽE CENE! Pogledajte ih (najveće popuste smo dodatno označili):

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene

  Priče o načinu unapređenja predavanja korišćenjem Kreatora Folija i Digitalnih folija možete pročitati koristeći linkove u menijima sa leve strane, a ovde ćemo samo prikazati cene i moguću uštedu.

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)