Mrežne verzije Multisoftovih programa za škole

Rate this item
(0 votes)
 

Popis svih programa i namena (po predmetima)

Multisoftovi programi imaju i svoje višekorisničke verzije, pri čijoj kupovini (verzije za 8, 16, 20 ili 30 korisnika) škole štede do 77% novca!

Cena za 8 licenci = pojedinačna cena * 3
Cena za 16 licenci = pojedinačna cena * 5
Cena za 20 licenci = pojedinačna cena * 6
Cena za 30 licenci = pojedinačna cena * 7


Naši programi u kombinaciji sa folijama pokrivaju skoro sve predmete u osnovnim i srednjim školama. U meniju sa leve strane možete za svaki disk pročitati priču, pogledati galeriju ilustracija, filmove, recenzije, duži tekst o Multisoftu i svakom disku (preko 50 A4 stranice) možete preuzeti ovde, a sve pojedinačnene i mrežne cene pogledajte ovde. Mislimo da ne treba napominjati da za naručivanje svih naših proizvoda možete iskoristiti i našu on-line prodavnicu.

Nabavka i korišćenje multimedijalnih programa

Bez obzira da li škole imaju računarski kabinet i/ili računare koji se nаlaze dislocirani u više učionica ili nastavničkih kancelarija, Multisoft im nudi kupovinu školskih verzija programa koji u sebi nose mogućnost registracije i korišćenja istih na 8-16 različitih računara. Školska licenca podrazumeva dozvolu koju Multisoft daje školama za instaliranje svojih programa na bilo kojih 8-30 računara u školi (od svih 30 u računarskoj učionici do 30 različitih kancelarija). Po istom principu i predmetnim nastavnicima je dozvoljeno da slobodno instaliraju, registruju i radi pripreme za časove, koriste naše programe u svojim domovima. Tako je cena najskupljeg Ce De Bukvara umesto 1070 dinara po računaru manja od 250 dinara, a drugih programa još 2 puta niža.

Instalacija i registracija programa (nekoliko načina)

Ovaj deo teksta je namenjen profesorima informatike koji će verovatno pomoći svojim kolegama kod registracije i prvog startovanja programa. A ovo su svi načini korišćenja multimedijalnih programa u računarskim učionicama:

1. samo jednom se ubaci u CD-ROM na serveru u učionici
- koriste ga i server i svi klijenti povezani u mreži
- ne zahteva prostor na hard disku

2. samo jednom se kopira na hard disk na serveru u učionici
- koriste ga i server i svi klijenti povezani u mreži
- zauzima samo prostor na hard disku servera

3. škola napravi 8-30 rezervnih kopija CD-ROM-a koje se ubacuju u svaki
školski računar (bez obzira da li su u mreži)
- svaki klijent ga koristi odvojeno, s tim što CD-ROM mora da bude u CD-ROM drajvu
- ne zahteva prostor na hard diskovima

4. program se kopira na hard diskove svih računara (bez obzira da li su u mreži)
-
svaki klijent ga koristi odvojeno, bez obzira da li ima ubačen CD
- zauzima prostor na svakom hard disku svakog klijenta

Nakon potpisivanja ugovora o kupovini i korišćenju školskih višekorisničkih verzija programa, Multisoft školi šalje iste i to tako podešene da se putem Interneta mogu registrovati na 30 računara i da se mogu kopirati i na hard diskove (što obične verzije programa, koje se nabavljaju u knjižarama, ne mogu).

Kompletna priča o svim diskovima (pdf dokument na 50 stranica)

Za sve naše diskove imamo preporuke, pohvale, dobre kritike.

Ministarstvo Prosvete o Ce De Bukvaru

Ministarstva Nauke o Ce De Bukvaru

Read 8681 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige 1998. - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije 2006.

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • Dodatni popust !!!
  Dodatni popust !!!

  Za kupovinu:

  1x više pojedinačnih diskova (CD-ROM ili DVD) u kompletu

  2x više programa na jednom DVD pakovanju - "Multipak"

  3x putem direktnog download-a (preuzimanja) više programa

  dobijate NAJNIŽE CENE! Pogledajte ih (najveće popuste smo dodatno označili):

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene

  Priče o načinu unapređenja predavanja korišćenjem Kreatora Folija i Digitalnih folija možete pročitati koristeći linkove u menijima sa leve strane, a ovde ćemo samo prikazati cene i moguću uštedu.

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)