fbpx

Preuzimanje, plaćanje i registracija

Trudimo se da pratimo najnovije načine slanja programa. Ovde ćete naći sva dodatna objašnjenja.

Uputstva, prospekti i pomoćni programi

Uputstva, prospekti i pomoćni programi

U ovoj sekciji možete pronaći sva uputstva, prospekte, kao i demonstracione verzije naših programa

Mi smo uvek aktuelni i sve naše verzije prilagođavamo najnovijim verzijama Windows-a. Zato sve nove verzije rade i na 64-bitnoj verziji Windows 7 operativnog sistema. Ipak, ako koristite stare verzije programa i imate određene probleme, pokušajte da pronađete zakrpe u ovom tekstu ili otvorite sekciju "Podrška" i izaberite odgovarajući tekst.

Većina programa koje smo lokalizovali sa inostranim partnerima ima i probnu verziju, a možete ih preuzeti na ovim stranicama.

Hard Disk Šerif, FastViewer, EyeSpeak ENGLISH, Desktop Manager

Na ovoj stranici možete otvoriti (ili kopirati) naše prospekte u PDF formatu. Da bi ih pregledali i štampali potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran besplatan program Acrobat Reader. Svi prospekti su dati u dva kvaliteta. Za brži pregled (ako imate sporiju Internet vezu) kliknite na odgovarajuće datoteke u web (Internet) verziji (koji su dosta manje veličine, ali nije sigurno da li će Vaš računar prikazati sva naša slova), a za štampu i ako imate bržu Internet vezu izaberite kvalitetniju, distributivnu verziju.

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)