fbpx

Programe možete na kupiti na više načina

Skoro svi programi se mogu kupiti, preuzeti i platiti na više načina: preko Interneta, bankarske uplate ili plaćanjem poštaru (na vratima)

Sve vrste kupovine/prodaje

Multisoft Vam nudi nekoliko načina kupovine naših proizvoda. A Vi izaberite najbolji.

Pored direktnog downloada i on-line plaćanja, i dalje nudimo mogućnost kupovine programa na medijima: DISKOVIMA (CD ili DVD), USB FLASH MEMORIJI sa plaćanjem preko računa ili pouzećem. Kako naši programi nemaju instalacije, oni su na ovim medijima već spremni za korišćenje.

OBRATITE PAŽNJU NA VELIKE POPUSTE - Kupovinom programskih paketa možete uštedeti čak i do 75%, a ako programe preuzimate preko Interneta ušteda je još veća!

Cenovnik obrazovnih programa na medijima ili za download

Za sve u svetu sa platnim karticama i PayPal nalozima je omogućena

Kupovina Multisoftovih obrazovnih programa sa kompletnim kopiranjem, plaćanjem i automatizovanom registracijom preko Interneta
BEZ CARINE
BEZ POŠTARINE
BEZ ČEKANJA
Uštedite vreme i novac i klikom iz fotelje platite, kopirajte, registrujte i koristite naše obrazovne diskove!

 Kupovina dodatnih registracija je prošlost i ne može se više automatski obavljati preko Internet prodavnice ili direktnom uplatom na naš žiro račun bez prethodnog dogovora sa Multisoftom.

Registracije više ne prodajemo jer danas možete jednostavno kliknuti na sajtu i naručiti novu verziju programa sa već određenim brojem registracija (aktivacija). Svaka kupovina podrazumeva da ćete dobiti ili disk ili download link sa novom verzijom programa koji radi i 64-bitnom Windowsu.

 

Zbog velike cene avionskog prevoza pošiljki, prestali smo sa ponudom opcije slanja diskova u inostranstvo (ne važi za Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu) jer smatramo da u XXI veku, kada naše programe možete downloadovati i platiti za nekoliko sekundi, slanje pošiljki i nema smisla.

Ako ipak smatrate da imate specifičnu situaciju koju bi mi trebali da razumemo i ipak želite da u inostranstvu dobijete naše originalne diskove u originalnim pakovanjima, pročitajte nastavak tekst a onda nas kontaktirajte

Kupovinu preko žiro računa mogu iskoristiti svi korisnici (i škole i pojedinci), bez obzira da li kupuju diskove ili downloaduju programe. Procedura je sledeća:

Ako diskove ne možete kupiti u komšiluku i ne želite da ih downloadujete, naručite ih i platite poštaru

Verovatno da ovu opciju ne treba mnogo objašnjavati, osim da ukupna cena koju ćete platiti poštaru zavisi od cene diskova, Vaše adrese i nastojanja naše pošte da nam što više zagorča uslove poslovanja jer dodatno naplaćuje 2,5% za neku vrstu osiguranja.

Najviše štedite direktnom kupovinom

Ipak, najviše štedite je direktnom kupovinom dobijate i mogućnost nabavki kompleta diskova sa popustom do 50%. Ako pak želite sami da izaberete više diskova dobijate popust na iznos.

UĐITE U NAŠU PRODAVNICU, POGLEDAJTE SVE NAŠE CENE (SA VELIKIM POPUSTIMA) I NARUČITE

Obratite pažnju da mnogo najveće popuste dobijate naručivanjem programskih paketa (više programa u jednom pakovanju ili na jednom DVD-ju)

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)