fbpx

Slanje diskova u inostranstvo je prošlost

Rate this item
(0 votes)

Zbog velike cene avionskog prevoza pošiljki, prestali smo sa ponudom opcije slanja diskova u inostranstvo (ne važi za Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu) jer smatramo da u XXI veku, kada naše programe možete downloadovati i platiti za nekoliko sekundi, slanje pošiljki i nema smisla.

Ako ipak smatrate da imate specifičnu situaciju koju bi mi trebali da razumemo i ipak želite da u inostranstvu dobijete naše originalne diskove u originalnim pakovanjima, pročitajte nastavak tekst a onda nas kontaktirajte

Slanje DHL-om ili drugom brzom poštom

Za slanje DHL-om ili nekom specijalizovanom brzom poštom zovite nas da se konsultujemo i dogovorimo

Diskovi koji ne mogu da se downloaduju

Takođe nas kontaktirajte ako želite da kupite neke proizvode za koje trenutno ne postoji download verzija (download verzija ne postoji za one manje popularne ili one koji su veličine po nekoliko GB)

Read 1537 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)