fbpx

Većina naših programa zahteva registraciju/aktivaciju

Pored nekoliko besplatnih programa, većina Multisoftovih programa zahteva potvrdu da koristite originalan softver. Registraciju/autorizaciju/akvitaciju možete uraditi za nekoliko sekundi. I to na nekoliko načina.

Registrovanje Multisoftovih programa

SVAKOM KORISNIKU, SU AKO TO DRUGAČIJE NIJE NAGLAŠENO, DOZVOLJENE SU 3 REGISTRACIJE! One se mogu obaviti na 2 načina:

 1. INTERNETOM (NON-STOP 24/7) što je mnogo bolji i brži put jer se danas sve automatski... uostalom pogledajte film kako se registruju programi
 2. TELEFONOM (RADNIM DANOM 10-14)

AKO I DALJE NE ZNATE DA SE REGISTRUJETE PRATITE UPUTSTVA IZ NASTAVKA TEKSTA

On-line (Internet) registracija

Kliknite za registraciju

Naše programe smo programirali da se nakon unosa Serijskog Broja u registracionoj stranici svakog startovanog programa, automatski registruju na Internetu. Ne morate znati adresu naše registracione stranice već će klik na dugme "Aktivacija" sve uraditi umesto vas. Ipak, za one koji na računaru sa našim programom nemaju Internet, nudimo i gornji link za izračunavanje Registracionog broja. Potrebno je da unesete Serijski Broj sa nalepnice na omotu diska ili iz e-maila (ako ste kupili proizvod preko Interneta), a zatim i Identifikacioni Broj koji kopirate sa registracione stranice otvorenog programa. Pažnja: kombinacija bilo kog programa i bilo kog računara daje novi Identifikacioni Broj.

Kompletno uputstvo za preuzimanje, raspakivanje i sve načine registracija

Pre nego što pokušate da se registrujete putem telefona, probajte da dobijete registraciju direktno putem Interneta. Zašto ne bi iskoristili prednost korišćenja Interneta i uštedeli i vreme i novac? Internet radi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, a Multisoftova ekipa za registraciju samo radnim danima od 10-14. Koristite Internet!

Ako ipak želite da registraciju obavite telefonom, prvo ubacite disk u CD-ROM drajv ili ga pozovite sa hard diska, i tek kada Vam se pojavi Identifikacioni Broj pozovite Multisoft na +381-31-510-04, 510-440. Ne zaboravite da će službenici Multisofta tražiti od vaš i Serijski Broj sa nalepnice koja se nalazi na omotu ili kutiji diska (najčešće ispod samog diska) ili iz e-maila (ako ste program preuzeli preko Interneta). Serijskim brojem dokazujete da je disk originalan Multisoftov proizvod.

Ako niste sigurni kako se to radi ili imate neku našu mnogo stariju verziju programa, pogledajte nastavak ovog teksta.

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)