fbpx

Kao pioniri elektronskog obrazovanja

nudimo veliki broj multimedijalnih obrazovnih programa za sve uzraste. Svi programi imaju i svoje višekorisničke verzije koje se mogu koristiti u računarskim učionicama

Za đake

Multisoft je pionir elektronskog izdavaštva i danas vodeći izdavač elektrosnkih enciklopedija i drugog obrazovnog softvera. Za skoro dvadeset godina rada na ovom polju, Multisoft je za programe namenjene deci i odraslima, dobio brojna priznanja.

Ovde ćemo pomenuti samo neka (o drugim priznanjima od strane strukovnih udruženja, stručnih časopisa itd, možete pročitati na drugim stranicama)

 • 1997 – CD-ROM “Užice nekad i sad” se proglašava za najbolji disk u Jugoslaviji. U isto vreme nominovan je i za nagradu Diskobolos (Jugoslovenski informatički savez)
 • 1999 – CD-ROM “Ce De Bukvar” dobija nagradu za najbolji disk za decu na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu
 • 2000 – Multisoft za disk “Zemlja 2000” dobija plaketu za zasluge za popularizaciju geografskih nauka (Srpsko-geografsko društvo)
 • 2000 – Multisoft je svrstan u 130 najperspektivnijih multimedijalnih izdavača u Evropi (Evropska Komisija)
 • 2000-2004 – izdanja iz dve edicije Multisoftovih obrazovnih diskova (Multisoft za decu i Multisoftovo Sveznanje) još 3 puta su nominovane su od strane Jedinstvenog informatičkog saveza za nagradu Diskobolos
 • 2005 – Multisoftov “Ce De Bukvar” predstavlja Srbiju i Crnu Goru na Prvom svetskom samitu informatičkog društva (Ujedinjene Nacije)
 • 2012 - kao jedina srpska firma, Multisoft sa svojim program Easy School Book učestvuje na najvećem sajmu obrazovanja u Nemačkoj - Didacta u Hanoveru
 • 2015 - Multisoft za svoj program My Book Machine dobija nagradu za najbolji obrazovni alat na nemačkom sajmu Didacta u Hanoveru

Multisoft je sve svoje edukativne diskove podelio u 5 edicija: "Multisoft za decu", "Vesela nauka", "Sveznanje" geografija, istorija, umetnost, priroda, sport), "Velikani" i "Virtuelna učionica"

galerija omota obrazovnih programa

Children categories

Multisoft za decu

Za najmlađe korisnike (od 3 - 7 godina, i 3-12 godina za rečnike), ćirilica

Najmlađi član porodice bi da zauzme vaš računar, ali vi znate kolika je verovatnoća da nešto pokvari... Ništa lakše: ponudite mu bilo koje izdanje iz Multisoft-ove edicije "Za decu", i vaš problem je rešen! Osim što će uživati, bez bojazni da "klikne gde ne sme", naučiće da čita, piše, broji... na srpskom, ili nekom drugom jeziku! Obratite pažnju da u prodavnici imamo i apsolutno "dvosmerne" englesko-francuske, francusko-nemačke i nemačko-engleske rečnike: My First French Dictionary - Mon Premier Dictionaire Anglais, My First German Dictionary - Mein Erstes Englishes Wörterbuch, My First German Dictionary - Mein Erstes Englishes Wörterbuch.

View items...

Vesela nauka

virtuelna uchionicaZa niže razrede osnovne škole (7-10 godina i 7-81 za Moj prvi računar ), ćirilica

Diskovi koji kroz igru čine prve korake u prirodnim i društvenim naukama, i prve korake u informatici. Urađeni su po školskim programima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole i mogu se koristiti kao pomoćno sredstvo u nastavi.

Programi su pravljeni za korišćenje kao jednokorisničke verzije (kod kuće ili u školi) ili višekorisničke verzije (u školi). Višekorisničke verzije imaju i dodatke u vidu edicije "Multisoftove VEŽBANKE" pomoću kojih predavači mogu iskoristiti oko 10.000 zadataka i za nekoliko minuta napraviti testove koje će učenici raditi u računarskim učionicama.

View items...

Sveznanje - Geografija

Geografije za osnovnu i srednju školu, ćirilica

Program Zemlja 2010 pokriva kompletan program geografije u osnovnoj i srednjoj školi (osim one godine kada se uči samo Srbija), ali i mnogo više... interaktivne mape apsolutno svake zemlje na svetu, zastave, himne, istorije, ekonomije, zanimljivosti. Multisoft je za program Zemlja 2000 dobio godišnju nagradu Srpskog geografskog društva.

Programi Geografija 5, 6 i 7 su delovi kompletne geografske enciklopedije uz dodate teme koje bi pokrile celokupno gradivo osnovne i srednje škole (osim godine kada se uči samo Srbija).

View items...

Sveznanje - Istorija

Stari vek za osnovnu i srednju školu, ćirilica

Program Stari vek pokriva kompletno gradivo o antičkom dobu koje se uči u osnovnoj i u srednjoj školi. Plus mnogo mnogo više interesantnih podataka!

View items...

Sveznanje - Priroda

Biologija za osnovnu i srednju školu, latinica

Programi iz ove edicije na deci interesantan način obrađuju sisare i ribe. "To je zaista duhovit, ali i izuzetno ilustrativan i praktičan način za prikazivanje osnovnih atributa životinje, koji će se naročito dopasti mlađim korisnicima" kaže PC Press.

View items...
Sveznanje - Sport

Sveznanje - Sport

Magija igara sa loptom oduvek je privlačila našu pažnju. Kroz njih se najviše prikazuje karakter nacije koja voli da se nadmeće - latinica

Kroz više hiljada fotografija, stotine minuta filma i na hiljade rezultata i tabela upoznaćete svu lepotu sportova sa loptom. I sve naše uspehe - od najmlađih do seniorskih kategorija.

View items...

Velikani

Programi za sve zainteresovane čitaoce! (latinica)

Neki pojedinci u umetnosti i nauci su zaslužili da dobiju svoj poseban program. 

View items...

Virtuelna učionica

Odgledajte lekcije, a zatim, vežbajte, pri čemu ne možete apsolutno ništa pokvariti. Ovaj način učenja je mnogo bollji nego da samo gledate filmove. - latinica

Opustite se, zavalite se u fotelju i dozvolite Vašem jedinom virtuelnom učitelju da Vas uz neposrednu komunikaciju povede kroz svet modernog učenja. Bez straha da ćete bilo kojim postupkom bilo šta pokvariti, imajte poverenja u svog virtuelnog učitelja i uskoro ni Vi nećete grešiti!

View items...

Sveznanje - Umetnost

Sve vrste muzike (latinica) i sve vrste likovne umetnosti (ćirilica)

Hiljade zvučnih ilustracija i hiljade slikovnih ilustracija! Kroz do sada najveće multimedijalne galerije zaljubićete se u umetnost 

View items...

Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

PRVACI (VELIKI POPUST)

DRUGACI (VELIKI POPUST)

TREĆACI (VELIKI POPUST)

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

Preporučeni tekstovi

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Najbolji na Didacti u Hanoveru
  Najbolji na Didacti u Hanoveru

  My Book Machine Editor je proglašen za najbolji obrazovni alat na najvećem evropskom sajmu obrazovanja, Didacta 2015 u Hanoveru, Nemačka.

  Rečenica kojom je žiri završio obrazoloženje glasi: "Žiri čestita MyBookMachine timu na osvajanju nagrade Digita 2015 kao NAJBOLJI OBRAZOVNI ALAT i programu želi veoma veliku distribuciju i upotrebu, baš takvu kakvu zaslužuje!". Celo obrazloženje pročitajte u nastavku teksta.

 • Intelova preporuka za MBM
  Intelova preporuka za MBM

  My Book Machine Editor je postao sastavni deo Intelove IER (Intel Educational Resources) aplikacije za Nemačku u 2015/2016. Ovo je velika pohvala za naš program koji se našao među 7 (sedam) najboljih obrazovnih programa u Nemačkoj. Da napomenemo još i da trenutno radimo i novu verziju još jednog programa (Master Tool) koji se nalazi u ovoj maloj grupi preporučenih programa.