fbpx

Multisoft za obrazovanje u XXI veku

U više od četvrt veka postojanja, dve decenije smo izdvojili borbi za modernizaciju obrazovanja. Napravili smo preko 100 obrazovnih multimedijalnih programa i nastavnih sredstava namenjenih deci, učenicima, nastavnicima i IT profesionalcima. Njihov kvalitet je dokazan nagradama i priznanjima. Čak i u svetu!

Erasmus Seal za MBM, Beč 2014

Rate this item
(1 Vote)

Evropsko Društvo za Edukaciju i Komunikaciju je MBM projektu dodelilo The Erasmus EuroMedia Pečat Kvaliteta za „izvanrednu proizvodnju medija koja doprinose razvoju pozitivnih vrednosti evropskog društva“.

Evropsko društvo za obrazovanje i komunikaciju (The European Society for Education and Communication - ESEC) i Nagrade Euromedia (The EuroMedia Awards) pozdravljaju proizvodnju medija koja promovišu evropsko društvo i evropske vrednosti.

Od 1995. godine Erasmus EuroMedia nagrađuje izvanredne medijske produkcije koje doprinose razvoju evropskog društva i sistema vrednosti. Jer mediji mogu da premoste jaz i neguje uzajamno razumevanje zajedničke Evrope.

Promovisanje izuzetnosti u Evropi

Ceremonija dodele nagrade održana je u Kongresnoj dvorani (Kongresssaal) austrijskog saveznog kancelara. U prostoriji gde se stvarala istorija, gde se tokom Bečkog kongresa 1814/15 obnavljala Evropa. U toj sali su se ponovo promovisale evropske vrednosti i stvorile mogućnosti susreta različitih projekata i dokumenata koji opisuju i ponovno pišu evropski identitet. U toj prostoriji pročitano je i ime naše firme i našeg proizvoda, jer je naš softver nominovan za nagradu EuroMedia. Nismo dobili prvu nagradu, ali s obzirom da je MBM proizvod koji ispunjavaju visoke standarde ESeC žirija i sama nominacija je potvrda kvaliteta. Zato ovaj EuroMedia Pečat etiketira naš proizvod kao sertifikovani proizvod od strane stručnjaka.

Voše o ovoj temi pročitajte na našem specijalizovanom sajtu.

 

Read 2719 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)