fbpx

Mrežne verzije Multisoftovih programa (za škole)

Rate this item
(0 votes)

Multisoftovi programi imaju i svoje višekorisničke verzije čijom kupovinom (verzije za 5, 8, 10, 15, 16, 20, 25 ili 30 korisnika, odnosno računara) škole štede do 77% novca! 

Način na koji se cene obračunavaju dat je u nastavku teksta...

 

 broj licenci
(računara u računarskim učionicama škole)
cena proizvoda za jedan računar (licencu)
se množi sa ovim koeficijentom
primer mrežne cene za program
čija osnovna cena iznosi 1.000 dinara 
5 2,5 2.500
8 3 3.000
10 3,5 3.500
15 5 5.000
16 5 5.000
20 6 6.000
25 6,5 6.500
30 7 7.000

 

Naši programi u kombinaciji sa folijama pokrivaju skoro sve predmete u osnovnim i srednjim školama. U meniju sa leve strane možete za svaki disk pročitati priču, pogledati galeriju ilustracija, filmove, recenzije, duži tekst o Multisoftu i svakom disku (preko 50 A4 stranice) možete preuzeti ovde, a sve pojedinačnene i mrežne cene pogledajte ovde. Mislimo da ne treba napominjati da za naručivanje svih naših proizvoda možete iskoristiti i našu on-line prodavnicu.

Popis svih programa i namena (po predmetima)

Cenovnik mrežnih verzija originalnih Multisoftovih multimedijalnih programa i enciklopedija

Nabavka i korišćenje mrežnih verzija multimedijalnih programa

Bez obzira da li škole imaju računarski kabinet i/ili računare koji se nаlaze dislocirani u više učionica ili nastavničkih kancelarija, Multisoft im nudi kupovinu školskih verzija programa koji u sebi nose mogućnost registracije i korišćenja istih na 8-16 različitih računara. Školska licenca podrazumeva dozvolu koju Multisoft daje školama za instaliranje svojih programa na bilo kojih 8-30 računara u školi (od svih 30 u računarskoj učionici do 30 različitih kancelarija). Po istom principu i predmetnim nastavnicima je dozvoljeno da slobodno instaliraju, registruju i radi pripreme za časove, koriste naše programe u svojim domovima. Tako je cena najskupljeg Ce De Bukvara umesto 990 dinara po računaru sada oko 230 dinara, a nekih drugih programa još 2 puta niža.

 

Nakon potpisivanja ugovora o kupovini i korišćenju školskih višekorisničkih verzija programa, Multisoft školi šalje iste i to tako podešene da se putem Interneta mogu registrovati na 30 računara i da se mogu kopirati i na hard diskove (što obične verzije programa, koje se nabavljaju u knjižarama, ne mogu).

Kompletna priča o svim diskovima (pdf dokument na 50 stranica)

Za sve naše diskove imamo preporuke, pohvale, dobre kritike.

Ministarstvo Prosvete o Ce De Bukvaru

Ministarstva Nauke o Ce De Bukvaru

Read 36990 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

Preporučeni tekstovi

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Najbolji na Didacti u Hanoveru
  Najbolji na Didacti u Hanoveru

  My Book Machine Editor je proglašen za najbolji obrazovni alat na najvećem evropskom sajmu obrazovanja, Didacta 2015 u Hanoveru, Nemačka.

  Rečenica kojom je žiri završio obrazoloženje glasi: "Žiri čestita MyBookMachine timu na osvajanju nagrade Digita 2015 kao NAJBOLJI OBRAZOVNI ALAT i programu želi veoma veliku distribuciju i upotrebu, baš takvu kakvu zaslužuje!". Celo obrazloženje pročitajte u nastavku teksta.

 • Intelova preporuka za MBM
  Intelova preporuka za MBM

  My Book Machine Editor je postao sastavni deo Intelove IER (Intel Educational Resources) aplikacije za Nemačku u 2015/2016. Ovo je velika pohvala za naš program koji se našao među 7 (sedam) najboljih obrazovnih programa u Nemačkoj. Da napomenemo još i da trenutno radimo i novu verziju još jednog programa (Master Tool) koji se nalazi u ovoj maloj grupi preporučenih programa.