fbpx

Lokalizacija programa za škole

Rate this item
(0 votes)

Pored programa različite namene, lokalizovali smo brojne programe koji će prvenstveno pomoći našim školama i učenicima, a zatim i kompanijama koje imaju potrebu za obukom kao i kontrolom rada računara/učenika/polaznika. Programi su, pored Srbije, napravljeni u Novom Zelandu, Južnoj Koreji, Nemačkoj, SAD, Velikoj Britaniji, svaki od njih je najbolji u svojoj konkurenciji na celom svetu, a zajednička osobina im je da su kompletno prevedeni i prilagođeni srpskom tržištu (meniji, helpovi, dokumentacija...)

Pored tekstova koje možete direktno čitati na našim Internet stranicama, dodatne tekstove, kataloge i cenovnike u pdf formatu možete pronaći na našoj stranici za preuzimanje

 

Kreator Folija - co.Tec i Multisoft

kreator folija za predavače (profesore)

Multisoft vam u XXI veku nudi novi način prezentacije svojih predavanja. Komplet programskih alata (Kreator Folija i Projektor Folija) uz video projektor, koristeći sve prednosti informatičkog doba, lako može zameniti klasične grafoskope koje ste koristili decenijama. Ali uz puno prednosti. Unapredite predavanja i vežbe uz pomoć pomenutih programa i Multisoftovog velikog skupa već urađenih folija, namenjenih kako različitim predmetima, tako i različitim uzrastima.

Easy School Book - Multisoft i co.Tec

trenutno ne prodajemo

Planirajte, kreirajte, sačuvajte, razmenite i ulepšajte vaše časove ovim programom namenjenim svim vrstama predavača.

Ovaj program je jedini program iz Srbije koji je predstavljen na najvećem evropskom sajmu obrazovanja Didacta u Hanoveru, 2012.

Digitalne Folije - co.Tec, Hagemman - Nemačka, Pocket, Digital School - Srbija

Multisoft je preveo i prilagodio brojne folije koje mogu koristiti predavači u našim školama. Isto tako priredili smo i veliki broj folija u saradnji sa našim prosvetnim radnicima. Pošto ova sekcija sadrži veliki broj naslova, dobila je i poseban deo (link u horizontalnom meniju - Folije). Folije su uradili nemački coTec, Hagemann i Multisoft.

EyeSpeak ENGLISH - VPS, Novi Zeland

trenutno ne prodajemo

Koristeći program, slušalice i mikrofon unapredite engleski izgovor jer će vam trebati za obrazovanje, ispite kao što su TOEIC® ili TOEFL®, posao, zabavu ili putovanje. EyeSpeak ENGLISH će od vas napraviti stručnjaka za engleski izgovor, jer je najefikasniji računarski učitelj ikada napravljen!

Hard Disk Šerif - Senul, Južna Koreja

hard disk sheriff program za zaštitu vaših podataka na hard disku

trenutno nemamo na lageru

Program koji će zaštititi vaš računar od promena i brisanja na diskovima. Kada se instalira, obrisane ili na bilo koji način oštećene datoteke će se prvim restartovanjem računara vratiti u prvobitno stanje. Program dozvoljava instaliranje i supervizorskog načina rada i zaštitiće kompletan računarski sistem od nestručnog korišćenja.

 

Desktop Manager - Netcom, Nemačka

trenutno ne prodajemo

Netcom Desktop Manager je najefikasniji način dozvoljavanja i/ili blokiranja rada sa programima i datotekama u računarskoj ucionici. Program na intuitivan i jednostavan način predavaču daje i mogućnost kontole rada na Internetu, kao i univerzalnu kontrolu podešavanja kompletnog računarskog okruženja svakog učenika sa mnogobrojnim Windows rekstrikcijama. Tako se uz njegovu pomoć na računarima učenika prikazuju samo programi potrebni u nastavi.

FastViewer - FastViewer, Nemačka

trenutno ne prodajemo

Ako želite da dajete podršku klijentima, da organizujete prezentacije ili treninge, da pristupate udaljenim računarima, onda morate imati i program za nadzor tuđeg desktopa sa najboljim odnosom cena/kvalitet. Morate koristiti...

Program koji povezuje preko Interneta BEZ INSTALACIJE (radi i u lokalnoj mreži)

Yenka i Crocodile Clips - Velika Britanija

trenutno ne prodajemo

Najbolji svetski programi za simulaciju laboratorijskih vežbi iz prirodnih i tehničkih nauka se upravo prevode u Multisoftu. Ako kupite englesku veriju, nakon kompletnog prevoda, dobićete besplatno istu takvu verziju na srpskom jeziku.

Microsoftov softver

trenutno ne prodajemo

Kao i sve ostale softverska preduzeća, i Multisoft prodaje Microsoftove programe (operativni sistem Windows, Microsoft Office itd). Smatramo da o njima na našim stranicama ne moramo ništa da kažemo (jer sve znate) i naravno da ih nismo mi lokalizovali.

Čak smo sa Microsoftom učestvovali na dobrotvornim akcijama.

Read 1653 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)