Hardver u kompletu (PRESTALI SMO SA PRODAJOM)

Rate this item
(0 votes)

laptop, video projektor, zvučnici, bežična olovka, dodatni hladnjaci za laptop...

 

Laptop

Svaki laptop računar ima Pentium 4 procesor (po izboru), najmanje 1GB RAM-a i 120 GB HDD, DVD-Dual-Layer-rezač, 12,1", 14,1"/15" TFT Display, S-Video Out, 2/4 x USB 2.0, Firewire 1394, 56k Modem, 10/100 LAN, Wireless LAN (opcija), Windows XP/Vista i garanciju na najmanje 12 meseci.

Video projektor

Svaki video projektor ima osvetljenje najmanje 1800 ANSI lumena, kontrast najmanje 2000:1, daljinu od 1.3m do 11m, dijagonalu od 0.88m do 6.5m, daljinski upravljač kao zamenu za miša (pokazivač sa laserom do 15 m) i garanciju najmanje 12 meseci

Zvučnici

Zvučnici su, iako kompaktni, dovoljne snage da kvalitetno ozvuče učionicu.

Ostale hardverske komponente

U kvalitetno upakovanim i izolovanim koferima korisnici dobijaju sav komfor (kao što su kratki kablovi i kvalitetna izolacija) uz sledeće dodatke

Bežična olovka

Novi proizvod u svetu već je od novembra 2009. godine ubačen i u Prenosni IT komplet. Umesto daljinskog pokazivača sa dodatkom lasera (sa kojim ste mogli da imate navigaciju u npr. Power Pointu) ubacili smo i-Pen bežičnu olovku koja se upotrebljava umesto krede, sunđera, miša, tastature i laserskog pokazivača i koja omogućava da ovaj komplet postane apsolutna zamena za interaktivnu (pametnu) tablu uz nekoliko važnih prednosti: cena i veličina (sami birate koliku ćete sliku kontrolisati na zidu učionice)

Ako ne želite u kompletu da kupite i-Pen bežičnu olovku (pogledajte njenu prezentaciju na više stranica), Multisoft će Vam ubaciti "običan" daljinski pokazivač sa ugrađenim laserom.

Rad uz korišćenje interaktivnog kompleta i bežične olovke možete pogledati na sledećem filmu (predavač radi na običnom belom zidu u Multisoftovoj kancelariji, a programe emituje IT komplet)

Dodatni hladnjaci za laptop

Korisnici opciono mogu zahtevati dodatno napajanje za laptop. To znači da se jedno napajanje nalazi fiksirano u duplom dnu, dok se rezervno nalazi odvojeno, tako da predavači mogu skinuti laptop iz kompleta i dodatno ga koristiti bez bojazni da će im nestati napajanje. 

USB hub za više priključaka

Da bi omogućili više USB priključaka, postavili smo i dodatni hub koji omogućava 4 dodatna priključka

I sve spremno za rad!

Read 792 times

Media

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige 1998. - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije 2006.

Preporuka za nastavnike

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Vesela nauka - testiranje u računarskim učionicama
  Vesela nauka - testiranje u računarskim učionicama

  Iskoristite već postojećih 10.000 zadataka iz matematike, gramatike i sveta oko nas za niže rezrede osnovne škole i za par trenutaka napravite test koji će učenici raditi u računarskoj učionici. U ovom slučaju ni vama, a ni đacima nije potrebno računarsko iskustvo!

 • Šta o on-line seminaru kažu Vaše kolege

  U ovom tekstu kopirali smo apsolutno sve tekstove (mailove) koje smo dobili od polaznika on-line seminara "Da svaka učionica bude multimedijalna" koji je ujedno i bio prvi seminar ove vrste (održan pre skoro 10 godina). Seminar je, dok nije bio ugašen, za mesec dana završilo preko 700 zadovoljnih nastavnika.